Babytons og babymassage

Tilbud til forældre på barsel

Går du hjemme på barsel og vil gerne mødes med andre sammen med dit barn, så har Onkel og Tante et unikt tilbud. Vi opretter løbende hold i skiftevis babymassage og babytons, hvor vores uddannede instruktører vil guide dig igennem nogle gode oplevelser med dit barn. Vores hold er åbne for babyer op til 12 måneder.

Vi tilbyder kaffe, te, saft og frisk frugt undervejs.

Har du god tid bagefter, har vi plads til at du kan blive siddende og snakke med de andre deltagere eller måske amme, inden I tager hjem igen.

Hvert hold har maksimalt plads til 8 børn og deres voksne og oprettes ved 3 tilmeldte børn.

Der oprettes normalt nye hold ca. 4 gange om året. Hvert hold mødes ca. 8 gange, en formiddag om ugen kl. 9.45-10.30.
Det koster 200 kr. at deltage for alle 8 gange.

Babytons
babymassage

Babymassage

Babymassage hjælper til at fremme den gensidige forståelse mellem dig og dit barn. Den fysiske og psykiske kontakt giver barnet tryghed, ro, harmoni og er med til at styrke barnets kropsbevidsthed.

Jeanette Haulrig Pedersen har gennemført uddannelsen som instruktør i babymassage. Hun vil vise dig, hvordan du kan få en hyggelig og nærværende stund med dit barn. Du får en grundig instruktion, så du kan fortsætte derhjemme

Onkel og Tante sørger for håndklæder og massageolie, så du skal bare komme med dit barn, så er resten her.

Babytons

Det er bevægelses- og sanselege for de små børn og deres forældre. Der vil blive nusset og krammet – børnene bliver rullet og gynget. Der bliver sunget sange, der passer til legene og man kan fortsætte de hyggelige lege derhjemme. Babytons tilrettelægges, så børnene stimuleres bedst muligt i både sanseapparat og bevægeapparat.

Legene tilpasses individuelt til børnenes alder, så alle børn får det optimale udbytte. Man kan derfor få en god oplevelse, uanset om barnet er nyfødt eller nærmer sig 1 år.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.