Sommerfugle

Sommerfugle (4-6 år)

Sommerfuglene er vores ældste gruppe. De har deres eget hus, naturværkstedet. Sommerfuglene er rigtig meget ude og tager på mange ture ud fra matriklen. De besøger naturen i vores nærområde, hvor vi har mange gode aftaler med de lokale landmænd. Sommerfuglene er også med til at lave pedelopgaver, f.eks. reparere dyrenes indhegninger eller sætte hylder op. Det er også dem som har ansvaret for vores køkkenhave, ligesom de passer vores frugthave og henter frugt hver dag i sensommeren.

Sommerfuglene arbejder meget med relationer og at være en god ven. De øver sig i at give plads til hinanden og i at turde ”at gå forrest”.

Hos sommerfuglene fylder naturaktiviteter meget. Der lægges særlig vægt på nysgerrighed, udvikling, eksperimenter og læring. De tager ofte på tur ud i naturen, men tager også på ture til udstillinger eller andre steder, der understøtter naturværkstedets aktuelle læringsmål.

Heidi Normann Bech - 2020-07-04 12-34-48 - fredag (14)
Heidi Normann Bech - 2020-07-04 12-29-48 - torsdag (16)

Admiralerne

Admiralerne er de ældste af sommerfuglene. De har en dag om ugen, hvor de har deres helt egne aktiviteter. De er ofte på ture ud af huset om formiddagen og har ”Kloge Åge og Snille Cille” om eftermiddagen. Turene er alt andet end naturture. Det er ture med et kulturelt sigte eller et læringsmål. Det kan f.eks. være museer, skadestuen, landbrug, teater og lignende. Det er også med denne gruppe, de besøger deres kommende skole.
´

”Kloge Åge og Snille Cille” er kognitive aktiviteter, hvor de øver sig i problemløsning, at lytte til hinanden og holde rigtigt på blyant og saks. Admiralerne har også en årlig tur med overnatning hos Onkel og Tante.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.